Ond feminist level 80

Vid någon punkt förra året bestämde jag mig för att samla de senaste årens produktion till en samling. Den samlingen heter Arg Feminist Lever 80, och fick sitt namn efter vad ett gammalt ex kallade mig. Behöver jag nämna att han gillar sådana där dataspel eller rollspel eller vad de nu heter?

På scen

Storyn går att jag hade en väldigt bitter statusuppdatering på ansiktsboken om någon annan gammal flamma som försvarat våldtäkt med att ”det faktiskt är jättejobbigt att vara kille”. Jag tyckte det var lite ironiskt att han nu fått en dotter. Undrar om han kommer tänka likadant om några år, funderade jag, i min status.

Så plingar det till i chatten.
”Nu har du väl ändå gått för långt, du är ju typ Ond feminist, level 80!”

Jo, men det kan nog stämma, tänkte jag och tog till mig.

Samlingen är inte publicerad ännu, och jag har skickat den till förlag ganska nyligen i den allmänna yran av manus som avslutade den här sommaren, men om du vill läsa utdrag så kan du ladda ner det här.

Utdrag – ond feminist level 80